Minggu terakhir Ramadhan..

Posted: 23 August, 2011 in Uncategorized
Tags: , ,

alhamdulillah, mesin pengisar kerisik dah siap dibaiki dan mesin penggoreng kerisik yang baru (macam simen mixer)..dah pun sampai. Jadi kami rushing nak siapkan kerisik untuk customer yang order sebelum puasa lagi. Kebanyakannya kedai-kedai di kuching (3 buah). Pada masa sama kilang nak 15kg kerisik sehari.

Ini membuat kami sibuk semacam. Sekarang dah lega sikit. Ada yang dah dihantar. Kelapa pula tengah buat stok banyak-banyak.

Apa-apa pun Selamat Hari Raya…

#tak tahu bila nak shopping ni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s