Posts Tagged ‘puasa’

Minggu terakhir Ramadhan..

Posted: 23 August, 2011 in Uncategorized
Tags: , ,

alhamdulillah, mesin pengisar kerisik dah siap dibaiki dan mesin penggoreng kerisik yang baru (macam simen mixer)..dah pun sampai. Jadi kami rushing nak siapkan kerisik untuk customer yang order sebelum puasa lagi. Kebanyakannya kedai-kedai di kuching (3 buah). Pada masa sama kilang nak 15kg kerisik sehari.

Ini membuat kami sibuk semacam. Sekarang dah lega sikit. Ada yang dah dihantar. Kelapa pula tengah buat stok banyak-banyak.

Apa-apa pun Selamat Hari Raya…

#tak tahu bila nak shopping ni..

Advertisements